maandag 18 juli 2011

Versace gaat ontwerpen voor H&M !

 Versace gaat ontwerpen voor H&M! De collectie van Versace voor H&M staat gepland voor herfst 2011.
Na Jimmy Choo, Lanvin, Karl Lagerfeld en Viktor & Rolf heeft H&M nu Versace weten te strikken voor het ontwerpen van een collectie. De lijn die Donnatella Versace voor de modeketen creëert kijkt terug op de levendige geschiedenis van het modehuis.
Volgens H&M bestaat de collectie voornamelijk uit jurken gemaakt van luxe materialen, als leer en zijde gecombineerd met studs en kleurrijke prints. Verder bevat de lijn accessoires zoals torenhoge pumps en sieraden. Naast een dameslijn ontwerpt Donnatella Versace ook een collectie voor mannen en interieuritems waaronder beddengoed en kussens.

De Versace voor H&M collectie voor herfst 2011 hangt op 17 november in 300 H&M winkels en in de online shop. Naast een herfstlijn komt er ook nog een Versace H&M lentecollectie. Deze is vanaf 19 januari online verkrijgbaar.

Tips om je vakantie low budget door te komen!

Op vakantie gaan is eigenlijk altijd duur en voor sommige net even iets te duur. Je wilt natuurlijk niet dingen missen omdat je er het geld niet voor hebt. Ik heb een aantal tips voor je waarmee je jouw vakantie doorkomt zonder al te veel geld uit te geven.

Maak een lijstje
Maak een lijstje met dingen waar je wel meer geld aan wilt uitgeven en maak een lijstje met dingen waar je minder geld aan wilt uitgeven. Probeer je dan ook aan dit lijstje te houden.

Onderneem dingen met een groep
Zodra je dingen met een groep gaat doen zijn de kosten ook verdeeld. Hierdoor kan je goedkoper uit zijn. Denk bijvoorbeeld aan groepskortingen voor pretparken.

Gratis
In de zomer zijn er ook veel gratis festivals en workshops. Op het internet is heel makkelijk te vinden wat er allemaal gaat komen en hoe gratis het is.

Picknick in het park
Ga met een groepje vriendinnen picknicken in het park. Stokbrood en kruidenboter zijn helemaal niet duur, maar je hebt zeker weten wel een leuke dag!

Blijf thuis
Het klinkt zo simpel, maar lekker in de tuin liggen met een zomers drankje erbij en eventueel een leuke jongen of vriendin is ook heel erg leuk en goedkoop.

Tips voor gezond afvallen

Afvallen. De meeste van ons zijn er vaak mee bezig en zeker aan het begin van het nieuwe jaar. Natuurlijk gaat afvallen niet vanzelf. Daarom heb ik een paar tips om gezond afvallen iets makkelijker te maken.

Doel
Stel geen onmogelijke doelen voor jezelf op. Je moet het niet moeilijker maken dan het al is. Leer van jezelf houden en leer van je lichaam houden.

Let op calorieën
Als je wilt afvallen, moet je erop gaan letten hoeveel calorieën je per dag naar binnenwerkt. Wanneer dit teveel is moet je dit aantal gaan terugbrengen.

Eet zo min mogelijk suikers en vetten
Dit zijn de grootste boosdoeners voor jouw gewicht. Let erop hoeveel je binnenkrijgt per dag en beperkt dit aantal. Vervang suikers en vetten door vezels en koolhydraten.

Variatie
Je kunt natuurlijk minder lekkere dingen eten, maar zorg er wel voor dat je eetpatroon niet te standaard wordt.

Sport!
Alleen je voeding veranderen is al een grote stap, maar om nog sneller je streefgewicht te bereiken, kun je erbij gaan sporten. Hierdoor ga je nog meer calorieën verbranden.

Wees geduldig
Je valt niet opeens in een avond zoveel af dat je jouw ideale gewicht hebt bereikt. Wees dus geduldig!

Britt dekker krijgt haar eigen kledinglijn!

Britt Dekker van Echte Meisjes in de Jungle krijgt haar eigen kledinglijn. De lijn zal bestaan uit T-shirts met daarop de bekende uitspraken van Britt.
Na een single met de blonde uitspraken van Britt Dekker verschijnen de teksten binnenkort ook op T-shirts van Britts eigen kledinglijn. Er was erg veel vraag naar het T-shirt dat ze aan had in de videoclip Fucking Vet, mensen op Twitter vroegen haar waar ze ook zo’n shirt konden kopen. Zo is het idee ontstaan om Fucking Vet en citaten als “Do you know the way to the plee” en “Van mij wordt je echt niet slimmer hoor” op T-shirts te zetten.

Essence make-up zomer 2011

 De Essence make-up voor zomer 2011 is gebaseerd op de jaren 50 en de maritieme look. De collectie heet 50’s Girls Reloaded en bevat veel blauwtinten.
 In de Essence make-up 2011 zomercollectie zitten drie oogschaduw duo’s. Je kunt kiezen uit de combinaties lichtblauw met wit, felblauw met lichtgeel of donkerblauw met grijsgroen. Hier krijg je geen kwastje bij, maar je kunt wel een losse oogschaduwkwast met een grote en een kleine kwast kopen in de stijl van de collectie. Er zijn ook drie kleuren oogpotlood, namelijk goud, donkerblauw en groenig blauw
In de collectie vind je ook een transparante poeder die geschikt is voor elke huid. Dit poeder heeft een matterend effect en kun je ook gebruiken als basis voor je make-up. Voor je lippen is er felrood of een nude roze kleur. De nagellak blijft helemaal in het thema met de kleuren donkerblauw, lichtblauw, rood, wit en een glinsterend zilver.

Nagellak trend zomer 2011. Colour blocking !!

 In kleding zie je colour blocking veel terug, maar het is ook één van de nagellak trends van zomer 2011. Hierbij maak je vlakken in verschillende, contrasterende kleuren op je nagels.

Een andere nagellak trend die we in zomer 2011 veel voorbij gaan zien komen is de kleur groen. Met deze kleur nagellak krijgen je nagels meteen een tropisch tintje.

STEIL JE HAAR MET EEN STIJLTANG!

Sommige van jullie weten niet zo goed hoe je je haar moet stijlen dus vandaar deze instructies!



Benodigheden:
Om je haar steil te maken met een stijltang heb je het volgende nodig:
- Borstel
- Puntkam/kam
- Klemmen
- Stijltang
- Haarlak
- Serum
 Je begint altijd met het borstelen van je haar, om te voorkomen dat er knopen in zitten. Daarna begin je voor het gebruik van de stijltang, altijd met het aanbrengen van een serum. Ik heb hier gekozen voor Biosilk, omdat deze erg goed werkt. Je kunt ook kiezen voor een ander serum, zolang het product maar beschermt tegen de hitte van de stijltang. Je doet een klein druppeltje van het serum in je handpalm en brengt het met twee handen aan in het haar. Zorg hier dat je niet te dicht bij de hoofdhuid komt, anders wordt je haar snel vettig.
 Dan maak je met de kam, of puntkam, een middenscheiding en zet je het haar vast met klemmen. de onderste pluk laat je los, omdat je onderaan begint met de stijltang.
 Je pakt met je kam de onderste pluk haar, de tanden van de kam wijzen naar boven waardoor je de pluk op kunt pakken. Je zet de stijltang zo dicht mogelijk bij de haaraanzet, maar je raakt de hoofdhuid net niet. Zorg dat je de huid niet raakt, want de stijltang is heel heet. Dan beweeg je de kam langzaam naar beneden, gevolgd door de stijltang.
Mocht het met een kam niet lukken, kun je de pluk haar natuurlijk ook met je handen pakken. Ik heb voor de kam gekozen, omdat het haar erg warm wordt van de stijltang. Als je de pluk gedaan hebt, maak je met je kam een scheiding voor een nieuwe pluk. Laag voor laag maak je het haar steil. Als je de achterkant gedaan hebt, ga je aan de zijkant staan. De zijkant doe je precies hetzelfde als de achterkant, pluk voor pluk.
Je kunt de stijltang iets naar binnen buigen, zodat de punten van het haar mooi naar binnen vallen. Als je het hele haar gedaan hebt, breng je het in model. Tot slot kun je nog wat serum gebruiken om pluis tegen te gaan en een beetje haarlak zodat het resultaat langer blijft!